Liandlee For Audi Q5 8R 2010~2017 Android Car Radio Плейър GPS Navi Навигация Maps Camera OBD TV Screen Multimedia no cd / dvd

Liandlee For Audi Q5 8R 2010~2017 Android Car Radio Плейър GPS Navi Навигация Maps Camera OBD TV Screen Multimedia no cd /

Налично
BGN 960.00
Продукти:

Както показва нашия опит, на 90% може да достигне до купувач, без да плащат никакви данъци или просто не ще бъде много данъци , като посочва стоки, както купя от името на приятел , автомобилна мултимедийна аудио система , на обща стойност от $175 ", или "кола екран, на обща стойност $115" , а вие можете да се свържете с нас по-нататък, да ни каже, кой от тях искате да сме направили.
Радио : AM FM, поддръжка на RDS (Radio Data Services)
Вградена GPS-навигационна система с функция за двойна зона : можете да се наслаждавате на музика в режим навигация., Но ако колата е специално фабрика функции, като подобрител на оптични влакна, усилвател BOSE, сателитна радио XM, фабрична навигационна система и т. 64 GB USB-устройства
Функция AUX, поддръжка аудиовхода / излизане, видеовхода / изход, вход камера, субуфер и т.
Android System, Radio Плейър GPS Navi Навигация Maps Camera OBD TV Screen Multimedia no CD / DVD
За Audi Q5 8 R 2010~2017
● Android up, Quad Core, 1.2 и по-висока. защо да купите от нас?
а ние сме в голямо търпение, и най-добрият профессинал & опитен !
b ние ще се свържем с нашите клиенти за части от колата и стоки, за да се уверите, че всичко е наред, а след това ще Ви изпратим стоката. Iphone-поддръжка на IOS7. Ако пратката се връща обратно към нас, защото от отказ на купувача да плати по-горе такси, ние не ще повторно изпращане на колет, докато купувачът не завърши тези такси и не ще плати всички разходи по връщане и повторно изпращане.
Ако колата не е същата, изпратете ни съобщение с прикрепена снимка на интериора на колата, ние можем да потвърдим това е за вас по-нататък.
1 SD слота на предния панел : един за GPS-карти, една за музика/видео и други файлове. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да помогне на нашите клиенти да се сведе до минимум риска от плащане на данъци. Това не отговаря на някои високо эдитонам.
● Безплатен подарък : Navi Maps + Install tools + OBD ( на борда Диагностика )
● Поддръжка на GPS навигация в целия свят, ще навигационни карти за вашата страна, безплатен ъпгрейд всяка година. Купувачът не може да отмени поръчка или да поискате връщане на парите на база на посочените по-горе причини. този модел ще поддържа управление на волана колело, дисплей, климатик, фабрично усилвател и т.
Забележка : Android-поддръжка на Android phone версия 4.6 GHz, RAM 1 G ROM 16 G. [ Уведомяване на купувача ] Доставка Explaination & Customs Tax Import Tax ние не носим отговорност за каквито и данъци върху вноса , мито или задържане на митницата.

Свойства

специална функция:
Функцията Wifi, поддръжка управление на волана колело,поддръжка на Can-гуми, вграден високоговорител / микрофон, поддръжка на 3G-мрежа
Модел На Audi:
Q5
Q5-Година:
2014,2013,2010,2011,2015,2012
Формат На Цифрови Носители:
JPEG, Mp4, WMA, Mp3
Слот за TF / Micro SD:
1
специални характеристики:
MP3 плейър, Радио тунер, сензорен екран, мобилен телефон, Bluetooth, вграден GPS
Din:
Двоен Din
Вид На Материала:
Оригинален Радио-Таблото-Разработена
Разделителна способност:
HD Капацитивен екран
Размер На Елемента:
10,25-инчов екран
Интерфейс:
щепсела и да играе.
ЦИГАНИ:
16 грама
Името На Модела:
YZG-AUDI-Q5
търговска марка:
Liandlee
ОВЕН:
1G
За Марки Автомобили / Модели:
Ауди
Максимална Външна Памет:
32 г
Изходна Мощност:
45W*5
Тегло На Продукта:
4kg
Операционна Система:
Android
Напрежение:
12V
На езика на osd:
Английски
Размер На Дисплея:
10.25
Настаняване:
В Тире
Автомобили:
за Audi

Най-добри оферти в категория