T16 16 mm дължина на винта 600 мм олово 3 мм, 4 мм 304 неръждаема стомана трапециевидный винт с месинг мед гайка 1 бр.

T16 16 mm дължина на винта 600 мм олово 3 мм, 4 мм 304 неръждаема стомана трапециевидный винт с месинг мед гайка 1 бр.

Налично
BGN 15.07
Продукти:

№ на поръчката
. Ние винаги сме готови да прави неща.
Обслужване на клиенти ние сме тук, за да помогне с вашите въпроси за продукта, статуса на поръчката и возвратах. Вашето удовлетворение е най-важно за нас. Нашият ангажимент към вас-да отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа, почивни дни-в рамките на 48 часа. Ние не възстановява разходите за обратна доставка. Ние наистина се нуждаем от вашата положителна обратна връзка и 5-звездните рейтинги, след като можете да получите своята поръчка, ние ще ви дадем положителна оценка.
Условия за продажба на вносни мита, данъци и такси не са включени в цената или стойността на доставката. Ако имате проблем или въпрос, по отношение на вашата транзакция, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви. Така че не се колебайте да се свържете с нас.Там таксите са отговорност на купувача, моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди покупка. Стоката ще бъде доставена в рамките на 48 часа след получаване на пълно заплащане можем да доставим вашите поръчки чрез регистрирания въздушна поща (включително и номер за проследяване) на въздушна поща China Post. или други данъци върху вноса,но ние не можем да гарантираме липсата на данъци и такси, тъй като това зависи от политиката на страната
Изисквания към купувачите :
Ние внимателно ще проверим всички продукти, преди превоза, както когато сте получили артикула, ако се появи проблем на качеството,
моля, свържете се с нас незабавно. Елементи трябва да бъдат в оригиналната им състояние, не се издържат и не са променени. Изпратете ни имейл с всякакви въпроси или проблеми, които може да имате.
Обратна връзка след като сте получили стоката си, моля, оставете коментар за нас, тъй като това ни информира, че имаш своите продукти. Ние обикновено маркируем стоки на най-ниски цени в митническата декларация, и се опитваме да ви помогне да намалите или избегнете GST или V.
Политика за връщане на 100% възстановяване-гаранция в продължение на 30 дни, ние приемаме рекламации за обмен или връщане в рамките на 30 дни от датата на доставка на стоката.
Тип : T16-4-D4
Диаметър : 16 мм
Материал винт : неръждаема стомана 304
Материал гайки : месинг
Дължина : 600 мм
Стъпка : 4 мм олово : 4 мм (единична корона, гайка се върти в един кръг,завийте напред 4 мм)
Съдържание на пакета : 1бр T16-4-D4 дължина 600 мм, с гайка 1бр
Доставка на плавателни съдове в САЩ : 7-15 дни кораб в други страни : 15-35days Забележка : Бразилия/ Русия /Украйна / ще отнеме много повече време,отколкото в други страни, така че времето за възстановяване е до 60 дни.

Свойства

търговска марка:
връзка CNC
Номер На Модела:
Т16
Тип Елемент:
Ръководил Винт

Най-добри оферти в категория