Lewinner нов Bluetooth 4.2 HiFi слушалки с двоен микрофон, A7 TWS безжични слушалки, стерео микрофон за мобилен телефон със зарядно устройство кутия
Ново - 30 %

Lewinner нов Bluetooth 4.2 HiFi слушалки с двоен микрофон, A7 TWS безжични слушалки, стерео микрофон за мобилен телефон със

Налично
BGN 75.36
BGN 53.00
Продукти:

Щракнете върху бутона в продължение на 4 секунди, за да изключите компютъра.
a : кратко натискане на бутона за включване-изключване на основния слушалки за възпроизвеждане или пауза на звука. Продължително натискане в продължение на 4 секунди, за да изключите. Кратко натискане за повторно свързване към сопряженному мобилен телефон. Ако искате да използвате режим на TWS, моля, извадете друг сектор и натиснете бутона за включване-изключване в рамките на 4 секунди, докато синият индикатор започне да мига. Продължително натискане в продължение на 2 секунди за повторно набиране на последния номер. Когато устройството се използва, натиснете някой от бутоните за включване-изключване в рамките на 6 секунди, и двата сектора ще бъдат затворени едновременно. Изчакайте три секунди, два слушалката автоматично се съединят един с друг.
Отговори на обаждане :
a : можете да използвате телефона, за да отговорите, след като отговорите вие трябва да изберете името на сдвояване на Bluetooth, преди да можете да осъществите повикване, Bluetooth;
b : отговорете с помощта на Bluetooth слушалки, кратко натиснете бутона за включване-изключване на основния слушалката, за да отговори; задръжте за около 2 секунди, за да се откаже.
6、Когато свържете се случва успешно, телефонът звъни : - кратко натискане на бутона за включване-изключване и за прекъсване на разговор.
5、Когато свързването е успешно, изходящ не е свързан : кратко натискане на бутона за включване-изключване и за прекъсване на разговор.Ние сме винаги тук, посвети себе си на създаването на по-удобна, интересна и разумен начин на живот за всички!
Описание На Функциите :
За първи път използвам :
Извадете две слушалки, натиснете и двата бутона за включване-изключване в рамките на 6 секунди, докато червени и сини индикатори започват да мигат.
Наберете номер :
След като вашия телефон и устройството Bluetooth включен, наберете номер с помощта на телефон, трябва да изберете името на Bluetooth, за да разговаряте с устройство Bluetooth.
2、Използвайте приложения кабел Micro USB за зареждане зарядно своята практика, четири искра включени и мигат, след като се появят всички четири искра, това означава, че зареждането на приключи. След това направете търсене, в съответствие с устройство, което се нарича " A7 " в мобилния си телефон, натиснете бутона за връзка.

Свойства

Чувствителност:
96±3 db
Това е безжична връзка:
ДА
Стил:
В Ухото
Устойчивост:
32Ω
Поддръжка на Apt-x:
ДА
Регулатор На Силата На Звука:
ДА
Функция:
За Интернет-бара,за игри,за мобилен телефон, HiFi слушалки,обикновени слушалки, спортни,за iPod
Бутон За Управление:
ДА
Приложение поддръжка:
No
Безжичен Тип:
Блютус
Номер На Модела:
A7
Водоустойчив:
No
Поддръжка На Карти Памет:
No
Конектори:
Няма
Тип Штепсельной Вилици:
Безжичен
С Микрофон:
ДА
Активно Намаляване На Шума:
ДА
търговска марка:
Левиннер
Обхват Честотна Характеристика:
20-20000Hz
Принципът На Вокализма:
Динамичен
Информационни материали:
Безжичен
Име на продукта:
Мини Близнаци True Headphones слушалки слушалки TWS wireless bluetooth
функция 1:
Истинските преносими безжични слушалки TWS Mini Bluetooth Headphone 4.2
функция 2:
TWS стерео слушалки безжични слушалки Bluetooth 4.1 спортни слушалки
Функция 3:
Bluetooth слушалка TWS слушалки True Wireless с микрофон
Функция 4:
Истинските преносими безжични слушалки TWS Mini bluetooth Headphone
Функция 5:
Bluetooth 4.2 True Wireless стерео слушалки хендсфри слушалки
Функция 6:
Bluetooth слушалка TWS слушалки истински безжични слушалки
Функция 7:
Стерео безжични слушалки с преносимо зарядно устройство Bluetooth слушалки
функция 8:
Безжични слушалки Bluetooth слушалка с микрофон захранване

Най-добри оферти в категория