7-инчов таблет Touch Kurio сензорен екран Digitizer подмяна на стъклен панел FCP-FC70S596-02 192x114. 5mm черен
Ново - 10 %

7-инчов таблет Touch Kurio сензорен екран Digitizer подмяна на стъклен панел FCP-FC70S596-02 192x114. 5mm черен

Налично
BGN 20.00
BGN 18.00
Продукти:

Mita International
Тъй като това отнема около 10-45 или повече дни, по пощата China Post, и той също не може да се намери подробна информация за доставка на Интернет в продължение на няколко пъти, моля, не отваряйте спор, докато не се свържете с нас.ние ще изпратим на стоки въздушна поща стълб на кит.
Гаранционни Условия И Политика На Връщане На Стоки :
Ние не предоставяме Гаранция на стоките
1. Голямо благодаря. Така че ако има проблем с вашата поръчка, моля свържете се с нас, за да можем да го направиш правилно!
Искаме предварително да ви благодарим за това, че ни помогна да достигнат 5-звезден рейтинг на обратна връзка, ако по някаква причина искате да ни даде нещо по-малко, отколкото добра класация, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди.
= = Пожелавам ви приятно пазаруване==.
Коментари :
Тъй като вашето мнение е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено желание да оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Ние currentlymaking промени, за да подобрим обслужването на клиентите и ще използвате вашите мнения, за да получите още по-добре.Ние не носим отговорност за транзитно време на превозвача.
Възстановяването ще бъде направено, след като получим информация, цената на доставката не подлежи на връщане. 5mm черен
Описание на продукта
Ако купувате повече от един продукт, моля, добавете го в количката, за да получите отстъпка. Моля, имайте предвид, че сроковете за доставка могат да варират, особено в периоди на или изменението на метеорологичните условия.
Доставка И Обработка На Товари :
* Стоки ще бъдат изпратени в рамките на 2-5 работни дни след потвърждаване на плащането. купувачът носи пълна отговорност за всички международни данъци и такси, които могат да се налагат при доставката. Голямо благодаря!
Ние сме много усърдно работим, за да ви предостави 5-звездно обслужване на клиенти .(нужда от контакт на продавача)
След като направите поръчката (под много видове цветя),моля ,пишете ни съобщение, казвайки ни, какъв цвят ви е необходимо. Запазваме си положителна оценка, след като получи положителна оценка от вас. Моля, свържете се с местния пощенски клон, за да се определи вашите предполагаеми данъци и такси.Бъдете в своята кутия и упаковывайте си много добре, когато връщате продукти.

Свойства

Тип На Екрана:
Капацитивен Екран
Размер На Екрана:
7~10 инча
Номер На Модела:
за сензорния екран Kurio FCP-FC70S596-02 192x114.5mm черен
търговска марка:
SMITATECH
Вид На Продукта:
Touchpad Таблет

Най-добри оферти в категория