SZAICHGSI силиконови наушници и ръкав за уши и подложка за уши и накрайник за уши и аксесоар за слушалки -S / M / L размер на едро 5000бр. (2500париса)

SZAICHGSI силиконови наушници и ръкав за уши и подложка за уши и накрайник за уши и аксесоар за слушалки -S / M / L размер

Налично
BGN 184.67
Продукти:

Моля, свържете се с нас, за да поискате разрешение за връщане. И ако имате нужда от бързата доставка, моля, свържете се с нашето обслужване на клиенти, за да получите помощ. Тези такси са отговорност на купувача и номер 39. Таксите за доставка, обработка и застраховка не се възстановяват. Отнася се за : In-ear за серия CX IE серия EX серия и други слушалки. 4) Моля, напомнете : 1. Искане за връщане или замяна е достъпно само за заявки в рамките на 1 седмица след получаване на пратката и връщане на артикула при същото условие като полученото. Купувачът носи отговорност за допълнителни транспортни разходи за артикули, които са върнати отказани и / или невъзможни за доставка. Приложете натиск и с кръгови движения завъртете с едната ръка по посока на часовниковата стрелка, а с другата в обратна посока, докато накрайникът на ухото покрие напълно драйвера на слушалката. С едната ръка задръжте ушния накрайник, а другата - шофьора за слушалки. 2) Забележка : Предимно : EMS : 5-15 дни. Извиняваме се за причиненото неудобство от това. Поставете драйвера на слушалката в ръба на ушния канал. Моля, препакетирайте продукта внимателно. Моля, позволете почти 4 седмици дни за доставка за международна поръчка по пощата. Поща в Хонконг / Поща на Китай : 35-45 дни. Вашето име, номер на търг и причина за връщане трябва да бъдат включени в имейла. UPS / DHL / Fed EX / TNT : 3-7 дни. Върнатите артикули ще бъдат тествани и замяна ще бъде изпратена на купувача незабавно, когато бъде открита дефектна. Изпращаме САМО до адрес на xpressand # 39. Размерът по подразбиране е 750 двойки L, 1000 двойки M, 750 Двойки S, ако имате нужда от друг размер, моля, отбележете при поръчка. В случай, че не е налице подходящ заместител, ще бъде извършено възстановяване. Моля, уверете се, че адресът ви в xpress е същият като адреса ви за получаване, преди да платите. Тези такси обикновено се събират от доставчика на товари (корабоплаване) или когато вземете артикула, не ги бъркайте за допълнителни такси за доставка. След като ги облечете правилно, те ще останат сигурно.силиконови наушници и ръкав за уши и ушна подложка и накрайник за уши и аксесоар за слушалки -Размер S / M / L Инструкции за употреба : 1. Купувачът е отговорен за всички такси за връщане и доставка. (Моля, отбележете за поръчката кой цвят искате, ако не, ще изпратим случайно, много благодаря!) Забележка : 1.

Свойства

Номер на модела:
силиконови подложки за уши
Размер:
вижте по-долу
Тип артикул:
Подложки за уши
Цвят:
бял
Име на марката:
szaichgsi
Опаковка:
Не

Най-добри оферти в категория