8бр. / Комплект уплътнения за издърпване Автомобилни инструменти за ремонт на вдлъбнатини Безплатен метален автомобил Автомобилни градушки за ремонт на вдлъбнати?
Ново - 25 %

8бр. / Комплект уплътнения за издърпване Автомобилни инструменти за ремонт на вдлъбнатини Безплатен метален автомобил Автомобилни

Налично
BGN 9.31
BGN 7.00
Продукти:

Зелени уплътнения за издърпване, различни размери за различни нужди. Ще проследим пратката и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Характеристики : 8 бр. Транзитното време може да варира, особено по време на празничния сезон. Лесен за използване, безплатна ламарина. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни артикули (с изключение на артикулите, повредени и / или неправилно използвани след получаване). ИЛИ можете да изберете да замените. Висококачествен найлонов материал, дълъг експлоатационен живот. Използва се за ремонт на вдлъбнатини на автомобила. Ние ще поемем всички разходи за доставка, ако продуктът (ите) не са (са) рекламирани. Всички върнати артикули ТРЯБВА ДА БЪДАТ в оригиналната опаковка и ТРЯБВА да ни предоставите номера за проследяване на доставката, конкретната причина за връщането и вашия по #. НЕ РЕМОНТИРАМЕ И НЕ ЗАМЯНАМЕ ИЗДЕЛИЯ С ИЗТЕЧАЛА ГАРАНЦИЯ. Изпращаме само до потвърдени адреси за поръчки.Зелените уплътнения за издърпване от 8 бр. Показаните изображения не са действителният артикул и са само за справка. Поради състоянието на запасите и разликите във времето, ние ще изберем да изпратим вашия артикул от първия ни наличен склад за бърза доставка. Спецификации : Материал : найлон Количество : 8бр. Ако не сте получили пратката си в рамките на 30 дни от плащането, моля свържете се с нас. Ако този артикул е във ваше притежание повече от 7 дни, той се счита за използван и НЯМА ДА ВИ ИЗДАДЕ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА. Поръчките се обработват своевременно след проверката на плащането. Трябва да ни кажете какъв е дефектът и да ни дадете номера на вашата поръчка. ДОСТАВКА ПО СВЕТА. 2) Плащането трябва да се извърши в рамките на 3 дни от поръчката. (С изключение на някои държави и APO / FPO) 2. Време за доставка : 15 ~ 60 дни 1. 3) Ако можете да платите # 39t веднага след приключване на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново Плащанията трябва да приключат в рамките на 3 дни. Са хубави аксесоари за издърпване, които за ремонт на автомобилни вдлъбнатини. Аксесоарите се доставят с 3-месечна гаранция. Дефектните артикули ТРЯБВА ДА бъдат докладвани и върнати в рамките на гаранционния срок (и в оригиналната опаковка, ако е възможно). Искаме незабавно да се свържете с нас, ПРЕДИ да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем задоволително да отговорим на вашите притеснения.

Свойства

Номер на модела:
8Pcs / Set Puller уплътнения

Най-добри оферти в категория