Безплатна доставка на 200 бр. / лот BT131-600 BT131 TO-92 600V 1A IC-доброто качество
Ново - 19 %

Безплатна доставка на 200 бр. / лот BT131-600 BT131 TO-92 600V 1A IC-доброто качество

Налично
BGN 16.00
BGN 13.00
Продукти:

- ГАРАНЦИЯ 90 дни.
Доставка
1. - Можете да следите ситуацията на продукта на уеб сайта, след като те ще бъдат изпратени
Данъци и такси върху вноса
1. - Всички плащания трябва да бъдат почистени в рамките на 7 дни след получаване на стоката.
Коментари
1. - моля, уверете се, че разплащателната сметка е на разположение, преди да дадете този продукт. - моля, уверете се, че вашия адрес за доставка и телефон за контакт са правилни, когато предлагате цената на стоката. - моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди да купите. В рамките на първия 1 месец ще плаща цена за доставка в единия край( от нас до вашето местоположение); след 1 месец закупуване на купувача трябва да плати цената за доставка два начина. - Нашата програма ще ви оставя същата обратна връзка след своя положителен отзив. - ние можем да кораб продукти на целия свят. - DHL, Fed Ex, TNT, UPS, EMS, China Post, Hongkong Post всичко на разположение. Например, каква цена ще трябва да напишете в товарителницата на товарителница, или как да се опише стока, и т. - Ако стоката е дефектна при получаване, той трябва да бъде в рамките на 7 дни от датата на получаване за обмен на нова (купувач трябва да върне всички оригинални и здрави елементи в ре продаваемом състояние)
3., оод
Гаранция
1. - вносни мита, данъци и други такси, произтекли от ваша страна, не са включени в цената на стоките. - детайл ще бъде изпратен извън 3дни след получаване на обезщетение. Тези такси се заплащат от купувача. - Моля, потвърдете подробна информация за фактурата за доставка. Много благодаря за отделеното време. - ние доставяме безплатно ремонтно обслужване в рамките на една година от момента на покупката. Ако имате наистина затруднения с изплащането на продукта, моля, свържете се с нас на първо място, ние ще ви помогнем да разрешите този проблем. - Ако имате някакъв специален запитване за подробности на продукта, моля, оставете бележка на вашата поръчка.
Много ви благодаря за подкрепата и ви желая приятен ден!
Много ви благодаря за подкрепата и ви желая приятен ден!
. - моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми. - Един получаваме върнати детайли, искаме да замененные едни върне възможно най-скоро.

Свойства

Тип:
Регулатор На Напрежение
търговска марка:
ЙОИННОВАТИ
Мощност На Разсейване:
BT131-600
Работна Температура:
BT131-600
подаване на напрежение:
BT131-600
is_customized:
Yes
Номер На Модела:
BT131-600
Приложение:
компютър
Състояние:
НОВО
Пакет:
до-92

Най-добри оферти в категория