ТРИСТАЕН газова печка и открит ultralight преносим ветрозащитный готварска печка на къмпинг, пикник печка автоматично запалване инфрачервено отопление печене
Ново - 45 %

ТРИСТАЕН газова печка и открит ultralight преносим ветрозащитный готварска печка на къмпинг, пикник печка автоматично запалване

Налично
BGN 95.41
BGN 52.00
Продукти:

Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни, в противен случай поръчка, за съжаление, ще бъде затворена автоматично.
Доставка
1.
Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем! Благодарим ви!. (С изключение на няколко страни и APO/FPO)
2. Благодаря
Връщане на стока и пари
1.
(2) промяна на традиционното открито изгаряне-това е вътрешно горене, значително улучшающее топлинна ефективност
На трето място, многофункционалност : пещ-пещ в допълнение към общите характеристики, но също така имат далечния инфрачервен отопление, функция за печене (без добавяне на други компоненти), супер вятър, разстоянието на подаване на топлина, адаптивност (обикновени нагревателни пещи могат да лежи, печене)
Бележки : размер и тегло на гореспоменатите продукти се оценяват ръчно, може да има малка неточност.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Или пък можете да изберете замени. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката.
За Плащане
1. това обикновено отнема 15-60 дни за доставка, ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни
9.
На второ място, изключителна енергийна ефективност (топлинна ефективност може да бъде подобрена с 35%) :
(1) промяна на традиционната технология за изгаряне на пламък, пламъкът може да се превърне в инфрачервена подаване на топлина, за да направят по-пълно изгаряне. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти. Удовлетворение на нуждите на клиентите - това е нашия постоянен стремеж към постигане на поставените цели!
7. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците. вашата поръчка е добре дошъл при условие, че сте го приели. br купувач, моля, предоставете cpf или cnpj, това ще бъде най-добре за вас да го получи по-бързо. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. Така, кажете сбогом на тромав дефлектором на вятъра.

Свойства

търговска марка:
БРС
Расходный материал:
No
С устройство за запалване или не:
Онлайн
Горивата:
Бутан
Условие За Ползване:
Голяма Височина
Структура:
Разграждат
Обемът на:
3-5
Материал:
неръждаема стомана
Нов Брой Ветроотражателя:
Няма предното щит
Приложим Вид Подправки:
Течна Подправка
Начин На Нанасяне:
инструкция
Тип:
Газова Печка
Модел:
БРС-15
Класификация печки:
газова печка
Вид Гориво:
Бутан газообразный
Специфични технически характеристики:
254x199x125mm
Тегло:
340 грама
Максимално време на реакция:
140 г / ч
Средното време за варене (на 1 л вода):
3,5 минути
Стил:
На улицата
С гориво или не:
No
Категория:
Газова Печка

Най-добри оферти в категория