JIANGLUN Power Button Board Тел за HP ENVY X360 M6-w010dx M6-w011dx M6-w014dx M6-w015dx
Ново - 14 %

JIANGLUN Power Button Board Тел за HP ENVY X360 M6-w010dx M6-w011dx M6-w014dx M6-w015dx

Налично
BGN 25.44
BGN 22.00
Продукти:

Ако не сте доволни и решиха да напуснат отрицателна обратна връзка, моля, свържете се с нас преди да оставите коментар, и ни даде възможност да реши този въпрос. : )
-
Ако искате по-бърза спедиция, Моля, изберете експресна доставка . : )
Обикновено доставката отнема 5-15 работни дни, но не е гарантирано, понякога много по-дълго в Бразилия,Италия, Руската Федерация и т. Ако не сте напълно доволни от покупката си, можете да го върнете за връщане или замяна на замяна.
Ако имате въпрос или проблем с нашия продукт или услуга, вие винаги можете да се свържете с нас по всяко време, и ние ще ви предоставим приятелски отговор в рамките на 24 часа. Просто напускане на отрицателна обратна връзка, вие няма да решите проблема.
Търсене На Продукта :
Ние сме световен доставчик на резервни части за преносими компютри и аксесоари, Ако си търсите някакви елементи или детайли, които не могат да бъдат намерени в нашия магазин, моля, да ни кажете какво търсите и колко, и ние можем да ви предоставим търсене на продукт.Ако имате нужда от бърза доставка, можете да изберете epacked, e-EMS EMS, DHL или други начини за доставка, които искате да изберете.
За Обратна Връзка :
Когато получите стоката си, ние ще бъдем много благодарни за Вашата подкрепа, оставяйки ни 5-звезден положителна оценка.
Гаранционни Условия :
1.
Ако сте от Русия , моля посочете пълното име, на английски адрес и пощенски код.
-
Ако се намирате в САЩ
Поръчки ще бъдат изпратени Ali Express доставка, e-packed или e-express. Ние само искаме да се свържат с нас в рамките на 14 дни от датата на получаване на стоките си и я върнали обратно в същото състояние, в което е получен. Това обикновено отнема 7-15 работни дни.
Ако желаете друг начин на доставка или имате някакви въпроси, за доставка, ад за Повече информация, ние ще бъдем радостни да помогне. На връщане не ще бъде приет, ако случайно купете си грешен продукт по погрешка. това ще ви спести повече време на доставка се, това зависи само от вас.
ние търговия на Едро за части за лаптоп, части от таблета ,на части, мобилен телефон и ултравиолетовите леча машини, ако имате нужда от цени на едро на поръчка в бъдеще, моля въведете моят skype jllaptopparts или whatsapp +86 15959258351, или можете да изпратите в продажба на jlnlaptopparts.
Ако имате нужда от повече количество, отколкото ние, предлагани в нашия магазин, или се интересувате от закупуване на едро, моля, уведомете ни, тъй като ние със сигурност можем да отговорим на вашите изисквания .

Свойства

Дължина на кабела:
Друго
Пакет:
ДА
Тип:
Захранващ Кабел
търговска марка:
ЦЗЯНЬЛУН
Статут На Продукти:
Склад
Номер На Модела:
За HP ENVY X360 M6-w010dx M6-w011dx M6-w014dx M6-w015dx

Най-добри оферти в категория