Arkbird High Gain 5.8 G 5.8 GHZ Double Biquad Antenna for Long Range FPV / WiFi Antenna-12DB (RP-SMA) за предавател и приемник

Arkbird High Gain 5.8 G 5.8 GHZ Double Biquad Antenna for Long Range FPV / WiFi Antenna-12DB (RP-SMA) за предавател и приемник

Налично
BGN 28.48
Продукти:

Arkbird High Gain 5.8 G 5.8 GHZ Double Biquad Antenna for Long Range FPV / Wi Fi Antenna-12 DB (RP-SMA) за предавател и приемник
Въвеждането на продукта :
ARKBIRD 5.8 GHz Double Biquad Antenna е насочена антена 12dbic, подходяща за система за FPV long range. Тази антена могат правилно да отговарят на изискванията в определена среда излъчване на сигнала на големи разстояния, който се приема в определени граници и сред съоръжения.
I. Arkbird 5.8 GHz dual Биквадронная антена основните параметри на
Засилване на : 12 дбик
КСВ : 1.03
Вътрешна Двойна Биквадратная Антена :
Конектора (RP-SMA-J (мъжки)) :
II. предимства
(1). Материали : сгущенный алуминиев лист, внесени материали за компоненти на ядрото, машина за висока точност период на машината. Размерите грешка изкуствена работа е около 1,5 мм. Но грешка размера на антената Arkbird, направена машина,е в рамките на 0,1 мм
(2). имитация и тест : всички проекти са били сымитированы компютърен софтуер. И всяка антена е била преминали тест за професионални парсера мрежа преди доставка.
PS : тези антена с висок коефициент на усилване имат по-голяма предаване на разстояние, докато те са силни изисквания към изборът на посоката на сигнала; работа с Arkbird AAT или Arkbird Mini AAT-добър избор.
(3) Изборът на материали и оптимизация на конструкцията на : окончателен план, материали и питатель са изминали повече от 10 пъти на теста, а те са най-добрите от наличните доставки.
(4) коефициент на постоянна вълна : той може да се сравнява всички видеоприемнику 50 R. КСВ тази антена е 1.03.So ефективност може да се поддържа на най-високо ниво. Освен това, КСВ-голямата част от други антени е само по-малко от 1,7.
(5)конструкцията на двойна биквадратной антена Arkbird 5.8 GHz е изтекъл тест за разширяване на разстояние. Ние откриваме, че на работното разстояние на антената Arkbird 3-6 пъти повече, отколкото при антена clover. Докато се захранва от един предавател, изходните данни на която е на 500 Mw, на разстояние разширяване антена clover е около 800 м, а разстоянието разширяване на насочена антена Arkbird 12 DB е повече от 3 км в същия случай.
(6) досега двойна биквадратная антена Arkbird 5.8 GHz има полеви изпитания на 30 км.

Свойства

Воспользуйся:
Превозни Средства Са И Играчки С Дистанционно Управление
Атрибути пълно с:
Монтаж
Номер На Модела:
Arkbird 5.8 G Двойна Биквадронная Антена
RC Parts & Ркц:
Антена
Актуализация На Части / Аксесоари:
Адаптер
Периферни Устройства За Дистанционно Управление/Устройства:
Дистанционно Управление
За Тип Превозно Средство:
Самолети
Размер:
As description
Принадлежности За Инструменти:
Лепене
търговска марка:
ууустор
Технически параметри:
Стойност 2
Материал:
Метални

Най-добри оферти в категория